Maak deel uit van ons content creator team!


Hou je ervan om dingen in eigen handen te nemen, te repareren of te creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners die onze producten in hun projecten gebruiken en deze presenteren of aantrekkelijke content creëren die wij kunnen gebruiken. Of het nu gaat om elektrische installatie, in de werkplaats, bij camperverbouwingen of in de tuin, we hebben zeker een product in ons portfolio dat je helpt om je project succesvol uit te voeren. Ontdek of je bij ons past als content creator of fotograaf/videograaf. Als je deel wilt uitmaken van ons creatieve team, vul dan onderstaand formulier in en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Dit ben jij

Wat we je bieden

Jouw taken

Ben je geïnteresseerd? 


Stuur ons nu je vraag! Eenvoudig en vrijblijvend – als je nog vragen hebt, beantwoorden we die graag.

Nog steeds onzeker? Leer ons beter kennen!


Onze producten zijn niet alleen speciale producten voor de industrie. Iedere doe-het-zelver en vakman kan ze ook goed gebruiken. Naast lijmen en kitten, technische sprays, hoogwaardige montagepasta's en vetten hebben we ook afbijtgereedschap onder het merk WEICON TOOLS in ons assortiment.

Samenwerken met ons is eenvoudig en ongecompliceerd en we staan klaar om u te helpen met al uw vragen over onze producten en de toepassing ervan. We richten ons op duurzame verbindingen. Met sommige van onze influencers werken we al meerdere jaren samen en we zijn altijd blij om samen te groeien. Bekijk onze blogpost  van onze Influencer Day 2021.

We werken trouwens niet alleen met externe influencers, we hebben ook onze eigen corporate influencers in het bedrijf. Je kunt onze medewerkers en hun eigen DIY-projecten leren kennen op ons „WE do it – by WEICON“ YouTube-kanaal.Wil je meer over ons te weten komen?